Cyprus party city

MENU

Σχεδιασμός εταιρικής εκδήλωσης

Δημόσιες σχέσεις και υπηρεσίες μάρκετινγκ
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μάρκετινγκ & Δημοσίων σχέσεων και έχει τα πλεονεκτήματα και τις ειδικές δεξιότητες για να καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες , μικρές ή μεγάλες, στρατηγικές ή τακτικές, μακροχρόνιες ή άμεσες - σε οποιαδήποτε οργάνωση, οπουδήποτε στην Κύπρο .

Η επικοινωνία με τους πελάτες σας είναι πάντα η πιο σημαντική πτυχή της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση ή ένα προϊόν. Εμείς ειδικευόμαστε στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις των μέσων ενημέρωσης, με τα μέσα και την εμπειρία για να χρησιμοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες διαθέσιμες πτυχές της ATL και BTL στην τοπική και διεθνή αγορά.

Θα δείτε τις επικοινωνίες μάρκετινγκ ως το μέσο που βοηθά τους πελάτες μας να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους στο εμπόριο.

Διαφοροποίοντας και επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να τοποθετήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Βήμα προς βήμα, θα βοηθήσουμε τις εταιρείες χτίσουν τη φήμη του προϊόντος και τη δική τους και την αύξηση των πωλήσεων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

· Έρευνα αγοράς

· Στρατηγική Μάρκετινγκ

· Υλικό POS

· Σχεδιασμός και εκτύπωση υλικού

· Media Marketing

· Δελτία Τύπου

· Εκδηλώσεις προβολής

· Επικοινωνίες Μάρκετινγκ (διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φαξ, SMS, τηλέφωνο)


Εταιρικές Εκδηλώσεις


Είτε σχεδιάζετε μια παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, μια διαφημιστική εκδήλωση, εισαγωγή νέων προϊόντων, τις διακοπές ή ένα κόμμα συνταξιοδότησης, μια εκτίμηση των πελατών ή ένα ομαδικό αγώνισμα, να είστε σίγουροι ότι η γνώση και η φροντίδα του προσωπικού μας θα τα χειριστεί με επαγγελματισμό και με εξατομικευμένη προσοχή

Οι οργανωτές της PartyCity έχουν αποκτήσει τη φήμη ως μερικοί από τους πιο αξιόπιστους, η αξιόπιστη και επαγγελματική εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διοργάνωση της εκδήλωσης σας, που οφείλεται σε μια στάση χέρι-χερι, δηλαδή η ταχεία αποστολή απαντήσεων σε όλες τις αιτήσεις, η δημιουργικότητα στο σχεδιασμό προγραμμάτων, η ποιοτική λειτουργία και η ελκυστική τιμολόγηση λόγω της αγοραστικής δύναμης μας με τους προμηθευτές και τους πωλητές, βήμα-προς-βήμα παρέχουμε υποστήριξη και μεγάλες συμβουλές ..

Παρέχουμε μια συνολική λύση διαχείρισης ή διοργάνωσης μιας τέτοιας εκδήλωσης, λαμβάνοντας την ευθύνη τη λήψη όλων των ρυθμίσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση. Η επιλογή του κατάλληλου χώρου και των υπηρεσιών, η εμπορική διάσταση της εκδήλωσής σας, η διαχείριση στο χώρο του ξενοδοχείου και της διαδικασίας μετά την εκδήλωση, κάνει την εταιρεία μας ένα μοναδικό φορέα παροχής υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

· Τον αρχικό σχεδιασμό

· Λογιστικά

· Μάρκετινγκ & Προώθηση

· Τρόφιμα και Ποτά

· Βοηθητικές δραστηριότητες

· Οπτικοακουστικά & Ψυχαγωγία

· Συντονισμός Εκδήλωσης

· Λογιστικά & Οικονομικά


Συναντήσεις / Σεμινάρια & Συνέδρια


Μια επαγγελματική συνάντηση, ένα εργαστήριο, ένα σεμινάριο, μια εθνική ή διεθνής διάσκεψη μπορεί να δημιουργηθεί με ένα μοναδικό και συναρπαστικό τρόπο για να είναι εντυπωσιακό και πιο ωφέλιμο για την αξία των εκπροσώπων σας. Συνδυάστε την πρωτοτυπία, την τεχνολογία, την ψυχαγωγία και την εκλέπτυνση στην προετοιμασία μιας πλήρους, σπουδαίας και ελεύθερης εκδήλωσης.

Ο σχεδιασμός μιας συνάντησης, ως σεμινάριο ή συνέδριο, πρέπει να σχετίζεται με την εμπειρία, την καινοτομία, την ακεραιότητα και την εξυπηρέτηση. Μετά από αυτές τις αξίες που σας παρέχουμε με πλήρη ή κατ'επιλογή σχεδιασμό και υπηρεσίες διαχείρισης της εκδήλωσης.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

· Συνέδριο Διοίκησης & Παράδοση

· Μάρκετινγκ & Προώθηση

· Διάσκεψη Ομάδα Υποστήριξης

· Χρηματοοικονομική Διοίκηση

· Στρατηγική Marketing Καμπάνιες

· Διαχείριση Χώρου

· Διαχείριση του Προγράμματος

· Ομιλητής Διαχείρισης

· Υπηρεσίες ήχου & Διασκέδαση

· Χορηγίες & Εμπορικές Εκθέσεις

· Καταγραφή & Αντιπρόσωποι Υπηρεσιών

· Κοινωνική και Πολιτιστικά Προγράμματα

· Διαμονή & Ταξιδιωτική διαχείριση


Κίνητρα


Τα προγράμματα κινήτρων χρησιμοποιείται από πολλές εταιρίες ως προοδευτική οργάνωση ενός ερζόμενου για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, ενώ την ίδια ώρα ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων και την παραγωγικότητα τους. Οι προοπτικές ανταμοιβών αποτελούν κίνητρο σε ένα ταξίδι προς ένα συναρπαστικό, ονειρεμένο προορισμό, αυτό σίγουρα δημιουργεί μια πρόκληση και τη δυναμική για την επίτευξη των στόχων.

Οι πελάτες μας, επιχειρήσεις και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για τους Διαγωνισμούς κινήτρων για τις πωλήσεις, ανταμοιβές εσωτερικών εργαζομένων και ανατιμήσεις των πελατών. Αυτοί οι τύποι των εκδηλώσεων αποτελούν έναν άριστο τρόπο για την οικοδόμηση ισχυρών, προσωπικών σχέσεων με κορυφαίες επιδόσεις στους υπαλληλους σας ή τους καλύτερους πελάτες σας.

Η βελτίωση των επιδόσεων, δεν είναι η μόνη απόδοση των επενδύσεων των προγραμμάτων παροχής κινήτρων μας. Έχουν προγραμματιστεί και προσαρμοστεί, προκειμένου να αυξάνεται το ηθικό, να εκπαιδεύει, να χτίζει το ομαδικό πνεύμα και τη βελτίωση της εμπιστοσύνης με τη δημιουργία σταθερών αναμνήσεων.

Στην PartyCity oι οργανωτές μας παρέχουν εξατομικευμένη εμπειρία με ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να αλληλεπιδρούν και να ανταλλάσουν ιδέες μεταξύ τους, σε μοναδικές λειτουργίες και δραστηριότητες σε όλο το πρόγραμμα.

Η PartyCity είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στο πρόγραμμα κινήτρων που χειρίζεται το σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την υλοποίηση του προγράμματος.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

· Σχεδιασμός Προγράμματος Κινήτρων

· Πρόγραμμα σχεδίασης Ιστοσελίδα

· Τα αποτελέσματα της παρακολούθησης

· Δώρα ενίσχυσης

· Λογιστικά

· Τρόφιμα και Ποτά

· Ταξίδια & Μεταφορές

· Δραστηριότητες & Ψυχαγωγία


DMC & Υπηρεσίες Yποδοχής


Στο σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο, τα στελέχη της εταιρείας πρέπει να ταξιδεύουν πολύ συχνά μεταξύ των χωρών για επιχειρήσεις. Μπορούμε να προετοιμάσουμε στους επισκέπτες σας διαδρομές και να κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις για κάθε υπηρεσία που απαιτείται κατά την επίσκεψη, χωρίς καμιά ταλαιπωρία για εσάς, παρέχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Να τους πάρουμε από το Αεροδρόμιο, να τους μεταφέρουμε, να βρούμε χώρο διαμονής, ξεναγήσεις, δώρα, και ειδικές εκδήλωσεις, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε για αυτούς.

Η ομάδα μας, αφού βρίσκεται στην βιομηχανία για πολλά χρόνια και έχει εμπειρία σε μερικά από τα πιο απαιτητικά σημεία εξυπηρέτησης και εγκαταστάσεων στον κόσμο, μπορεί να σας προσφέρει την προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση που χρειάζεστε.

Μπορούμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξατομικευμένων υπηρεσιών υποδοχής, οι οποίες διατίθενται σήμερα στην αγορά για τους καλύτερους πελάτες ή τους υπαλλήλους μέσω της PartyCity που θα αναλάβει την διαχείριση προορισμού και υπηρεσία υποδοχής.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

· Δημιουργία Εξατομικευμένων Διαδρομών

· Προγραμματισμός Αεροδρόμιου, ταξί ή υπηρεσίες λιμουζίνας

· Κράτηση Διαμονής σε ξενοδοχεία, βίλες, και πολυτελή διαμερίσματα

· Ρομαντικές Αποδράσεις

· Ναυλώσεις Σκαφών, ιστιοφόρων, μηχανοκίνητών πλοίων, ιδιωτικών jet και ελικοπτέρων

· Οργάνωση εκδρομών στα αξιοθέατα (με λεωφορείο, με λιμουζίνα, με ταξί, με ελικόπτερο)

· Οι ρυθμίσεις για αθλητικές εκδηλώσεις

· Διεθνής ταξίδια & τουριστικές υπηρεσίες

· Εταιρικά ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτου

· 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

· Βραχυπρόθεσμες Συμμετοχές (Γυμναστήρια, κέρλινγκ, κοινωνικές κ.λπ.)

· Βοήυεια με διαβατήριο και βίζα

· Ασφάλεια & Σώμα Φρουρών

Το καλάθι μου